Ølbrygning en succes

Fredag 3. feb. var dagen, hvor FIF havde arrangeret Bryg Selv øl i Odense

Forventningsfulde drog vi afsted i lejet minibus fredag kl. 16.30 og ankom planmæssigt til Bryg Selv i Odense kl. 18.

Efter en kort præsentation af konceptet fik vi et kvarters tid til, lige at smage de 18 tappehaner, så vi kunne få en ide om, hvad vi efterfølgende havde lyst til at brygge.
Det færdige øl står og trækker aroma fra det netop tilsatte humle, inden det skal på tønder sammen med gæren. Undevejs i processen er der rigelig med tid til hyggesnak og flere smagsprøver
Personalet hos Bryg Selv var vældig søde....men alting skulle man gøre selv. TAK FOR EN HYGGELIG TUR
Vi blev inddelt i hold er 3 mand, der fik hver deres opskrift. Konceptet i Odense springer mæskningen over, og har i stedet den færdige "sirup" i tønder. Det betyder at man kan brygge sin dejlige øl på blot et par timer
Gæren tilsættes og de fine dråber er klar til at stå mindst 14 dage, inden det færdig øl kan tappes på flasker, dåser eller patentflasker