Reunion 2017

Håndbold Reunion 2017

Beskrivelse:

Kom og mød alle de gamle klubkammerater, når Fjelstrup IF´s håndboldafdeling inviterer til Reunion Party!
Vi sørger for at skabe rammerne til en hyggelig dag, og håber at rigtig mange vil hjælpe med at sprede rygtet, så vi kan få disse rammer fyldt.

Når I melder til, bedes I angive om I ønsker at deltage som aktiv = spille lidt streethåndbold på små baner i hallen, hvor vi laver en lille turnering inddelt i aldersklasser.

I løbet af dagen lægges også op til andre fornøjelige aktiviteter, quizz osv, som man kan deltage i, i det omfang man har lyst.

Uanset, hvor mange aktiviteter man deltager i, vil der være rig mulighed for at hyggesnakke med sine gamle holdkammerater, træner osv.
I tilmeldingen har vi lagt op til, at man kan tilbyde at medbringe en kage til kaffen.

Billetprisen dækker:
kaffe/kage hele dagen, fest med lækker forret-, hovedret- og dessertbuffet, samt lidt natmad. Under festen vil der både være DJ og Live musik.

Baren med fadøl, vin og vand mm vil være åben hele dagen med fornuftige priser (ikke inkluderet i billetprisen).

TILBUD: Til og med 31/7 er prisen kr. 199.-. Herefter er prisen kr. 225 .-

Program:
Kl. 14-17 Hyggelig samvær, kaffe og kage.
Kl. 14-16 Streethåndbold på minibane, for de der har tilmeldt sig som aktiv.
Kl. 16-17 Mulighed for omklædning/bad.
Kl. 17-01 Party med lækker buffet, DJ og Live musik

Det hele foregår i Fjelstrup hal og forsamlingshus

Kontaktpersoner: Anne Larsen 22543407 / Line Gaj 21278184
reunion2017@fjelstrup-if.dk

Arrangementet er for nuværende og tidlige spillere, trænere, bestyrelsemedlemmer o.a. (over 18 år)

På grund af overskuelighed, kan der kun tilmeldes en deltager af gangen.

VOUCHER kan ikke benyttes ved denne tilmelding.

Vi beklager, men der er lukket for tilmelding til dette arrangement.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.